Aby koláč neklesol

  • 28. 11. 2016
  • Pečenie

Ako na to, aby koláč počas pečenia neklesol?

  • Aby koláč neklesol

Určite to poznáte aj vy, počas pečenia je koláčik krásne nadýchaný a zrazu. BUM ...katastrofa na svete. 

Z krásne vysokého koláčika je polovica. A v čom robíte chybu?

Ak je cesto správne namiešané chyba môže byť v tom, že od zvedavosti otvoríte rúru aj päťkrát počas pečenia. 

Pozor na tento zvyk, gazdinky! Rúra stráca teplo, čo môže mať nepriaznivý vplyv na výšku koláčika. Ak môžete, rúru otvárajte až v konečnej fáze pečenia.

Vybrané recepty

Pečený králik na víne

Pečený králik na víne
stredne ťažké
Pečený králik na víne

Šťavnatá bravčová živánska

Podobné články

Základy pečenia drobného pečiva

Buďte pravidelne informovaný
o novinkách a nových receptoch

Chuti.sk na Facebooku Staňte sa aj vy
fanúšikom Chutí.sk

Chcem byť fanúšikom