Bravčová fašírka s bylinkami

  • Fooodblogerka Monika
  • ľahké

Ozvláštnite klasické fašírkami bylinkami a dodajte vášmu obedu šmrnc.

  • Bravčová fašírka s bylinkami
500 gmlet. brav. mäsa
2 kscibule
1 hrsťšalvie
1 kschilli papričky
1 PL oleja Raciol s chilli
Raciol chilli
1 štip.soli
1 štip.korenia
0,5 l oleja Fritol
Fritol

Postup

1.

Nadrobno nakrájate cibuľu, čili aj šalviu. Zmiešajte s bravčovým mäsom a pridajte ešte trochu oleja Raciol s chilli.

2.

Nechajte chvíľu marinovať. Potom zmes osoľte a okoreňte a vytvarujte fašírky, ktoré vyprážajte na troche oleja z každej strany do zlata.

3.

Podávajte so zemiakovým šalátom alebo len tak s chlebom a zeleninou.

Podobné recepty

Vyprážaný bravčový rezeň

Španielsky vtáčik

Španielsky vtáčik
stredne ťažké
Španielsky vtáčik

Vybrané články

Skladovanie zeleniny a ovocia

Skladovanie zeleniny a ovocia
Zelenina a ovocie
Skladovanie zeleniny a ovocia

Ako skladovať kavu?

Buďte pravidelne informovaný
o novinkách a nových receptoch

Chuti.sk na Facebooku Staňte sa aj vy
fanúšikom Chutí.sk

Chcem byť fanúšikom