Pečený pstruh s bylinkami

  • Fooodblogerka Monika
  • ľahké

Vyskúšali ste už niekedy upiecť pstruha? S týmto receptom od foodblogerky Moniky sa vám podarí na jednotku.

  • Pečený pstruh s bylinkami
4 ksčerstvého pstruha
2 kscibule
1 hrsťtymian/petržlen/bazalka/kôpor
1 kscitrónu
1 ksšťava z citrónu
1 štip.soli
1 štip.čierne korenie
1 PLoleja Raciol s bazalkou

Postup

1.

Cibuľu nakrájate veľmi na jemno a dajte do mažiara, pridajte pokrájané bylinky, citrónovú šťavu a dobre pomačkajte. Bylinky tak pustia viac arómy.

2.

Rybu umyte a naplňte bylinkovou zmesou. Citrón nakrájajte na kolieska a vložte ich do vnútra. Rybu na záver osoľte, okoreňte a pokvapkajte olejom a pečte vo vyhriatej rúre na 200 °C približne 15 - 20 minút.

Podobné recepty

Pečený králik na víne

Pečený králik na víne
stredne ťažké
Pečený králik na víne

Grilovaný steak

Grilovaný steak
stredne ťažké
Grilovaný steak

Vybrané články

Ako skladovať kavu?

Základy pečenia drobného pečiva

Buďte pravidelne informovaný
o novinkách a nových receptoch

Chuti.sk na Facebooku Staňte sa aj vy
fanúšikom Chutí.sk

Chcem byť fanúšikom